El CN Molins Sintagmia es juga la permanència a la Divisió d’Honor de waterpolo a la Piscina Municipal aquest dissabte a les 18h en el duel contra el CN Sant Andreu.

Evitar acabar la lliga regular en l’última posició. Aquest és l’objectiu del CN Molins Sintagmia en l’últim partit de la Divisió d’Honor. Per aconseguir-ho li cal o puntuar o esperar que el CN Rubí no guanyi el seu darrer partit a la piscina del CN Terrassa. Si es dóna qualsevol d’aquestes situacions, l’equip de Sergi Pedrerol disputarà la promoció de descens davant el segon classificat de la Primera Divisió.

El rival dels molinencs en aquesta 22a jornada de lliga és el CN Sant Andreu, una de les grans revelacions del campionat. Els barcelonins han fet, tot i la renovació total de plantilla, una temporada excel·lent. El conjunt andreuenc s’ha fet especialista en imposar-se en els duels ajustats. De fet, el CN Molins Sintagmia va caure per la mínima (8-7) a la seva piscina en l’enfrontament de la primera volta.

Els molinencs confien en poder puntuar i, per tant, no haver de dependre d’una possible derrota del CN Rubí. Per aconseguir-ho hauran de demostrar la seva millor cara i estar encertats en els moments clau del partit. La cita, aquest dissabte a les 18h a la Piscina Municipal de Molins de Rei.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: