Un total de 65 nedadors i nedadores del CN Molins disputen aquest cap de setmana les jornades de Lliga Catalana de les seves categories.

Els prebenjamins i benjamins del club es desplacen aquest dissabte a la piscina del CN Cornellà per disputar la primera jornada de la Lliga Catalana de natació. Els més petits, de l’any 2007 i 2006, competiran a les proves individuals de 50 metres lliures i 50 metres braça i la prova de relleus de 4×50 metres estils alternatius conjunt. Els nedadors i nedadores de l’any 2005 participaran a les proves individuals de 100 metres lliures i 100 braça amb l’objectiu de millorar els temps de la temporada passada. També nedaran els relleus de 4x50m estils alternatius mixtes.

D’altra banda, el mateix dissabte a la piscina del CN Martorell, els alevins afrontaran la tercera jornada de Lliga Catalana amb el repte de rebaixar les seves marques personals i seguir sumant punts per a l’equip. En aquest cas, participaran a les proves individuals de 200 lliures i 100 esquena i a la prova de relleus de 4x100m Braça.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: