Un total de 65 nedadors i nedadores del CN Molins disputen aquest cap de setmana les jornades de Lliga Catalana de les seves categories.

Els prebenjamins i benjamins del club es desplacen aquest dissabte a la piscina del CN Cornellà per disputar la primera jornada de la Lliga Catalana de natació. Els més petits, de l’any 2007 i 2006, competiran a les proves individuals de 50 metres lliures i 50 metres braça i la prova de relleus de 4×50 metres estils alternatius conjunt. Els nedadors i nedadores de l’any 2005 participaran a les proves individuals de 100 metres lliures i 100 braça amb l’objectiu de millorar els temps de la temporada passada. També nedaran els relleus de 4x50m estils alternatius mixtes.

D’altra banda, el mateix dissabte a la piscina del CN Martorell, els alevins afrontaran la tercera jornada de Lliga Catalana amb el repte de rebaixar les seves marques personals i seguir sumant punts per a l’equip. En aquest cas, participaran a les proves individuals de 200 lliures i 100 esquena i a la prova de relleus de 4x100m Braça.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…