La Plaça de Palau acollirà aquest dissabte de 10.30 a 12 classes gratuïtes i obertes a tots els públics i edats de Zumba, En Forma i Body Balance.

Coincidint amb el Dia Mundial de l’Activitat Física, el CN Molins organitzarà dissabte una jornada matinal amb masterclass de Zumba (activitat de càrdio amb salsa, reggaeton i samba), En Forma (tonificació amb coreografies molt senzilles) i Body Balance (activitat inspirada en el ioga i el pilates).

10.30-11.10 ZUMBA
11.10-11.40 EN FORMA
11.40-12.00 BODY BALANCE

Les monitores seran la Verónica Díaz i la Rosa Maria Camps. Tots els assistents a la masterclass rebran una invitació per al CN Molins com a obsequi.

 

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: