Coincidint amb l’estrena de l’absolut masculí de waterpolo a la Primera Divisió, el CN Molins farà la presentació oficial dels seus equips de competició aquest dissabte 19 d’octubre.

Quan finalitzi el CN Molins – UE Horta de Primera Divisió espanyola començarà la presentació oficial de tots els equips de competició del club. Cap a les 19.30, tots els representants de natació, sincronitzada, waterpolo i triatló desfilaran per la piscina municipal en un acte en què també es donaran els guardons als millors esportistes de la temporada passada.

Serà un acte innovador i amb alguna sorpresa adicional al que tots els vilatans i vilatanes estan convidats. L’esdeveniment finalitzarà amb un pica-pica a la zona de gespa oberta a tots els assistents.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: