El proper dissabte 20 d’abril, el club acollirà un interessant seminari de defensa personal integral des de les 9.30 fins les 11.30 per un preu de 15 euros.

Amb l’objectiu d’incrementar els serveis i classes per als nostres socis i sòcies, el CN Molins organitza un segon seminari de defensa personal integral kaisendo. El programa de la sessió serà:

– Actitud d’alerta davant una situació de perill.
– Reacció davant una agressió.
– Reducció i immobilització de l’adversari.
– Tècniques de colpeig.

La defensa personal integral kaisendo no és una art marcial; es tracta d’un sistema d’entrenament amb una base científica i pedagògica que fa servir mans, peus, cap i genolls sense la participació d’instruments.
Podeu reservar la vostra plaça a la recepció del club.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: