El CN Molins torna a participar aquest diumenge amb la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple. Es podrà col·laborar de 3 maneres diferents.  

Aquest diumenge 13 de juliol és un dia marcat al calendari solidari de Catalunya i el CN Molins hi torna a formar part. En aquesta nova edició del Mulla’t per l’esclerosi múltiple els participants molinencs podran nedar metres, fer una sessió d’aiguagim a les 12.00 i comprar material promocional del Mulla’t.

Des del 1994, cada any es convida a tota la societat catalana a “mullar-se” en el sentit literal de la paraula, llençant-se a l’aigua de la piscina més propera per col·laborar en la lluita contra l’esclerosi múltiple. A Catalunya aquest esdeveniment s’ha consolidat com el segon acte de solidaritat més multitudinari i compta amb el suport de més de 600 piscines i clubs nàutics.

Per a més informació, entra a la web oficial del Mulla’t.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: