El proper divendres 15 de gener, el CN Molins organitzarà tres sessions de Cycling virtuals obertes a socis i no socis.

El CN Molins serà el primer centre de tot el país en què s’estrenarà l’última versió del Myride, les sessions virtuals de les bicicletes d’última generació Tomahawk que acabem d’instal·lar. El divendres 15 de gener, en classes a les 17:30, les 18:30 i les 19:30, els assistents podran gaudir d’un viatge en bicicleta virtual per diferents racons del planeta.

La sessió estarà oberta a socis i no socis. Per a poder assistir-hi, cal reservar la plaça a recepció. Les reserves es fan per estricte ordre d’inscripció.

Amb les noves sessions de Myride, els socis i sòcies del CN Molins experimentaran un nou sistema virtual impactant que permet tenir milers d’entrenaments diferenciats.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: