Cap de setmana molt intens per a l’absolut del CN Molins. Els nois de Sergi Pedrerol reben la visita del Túria dissabte i de l’Echeyde diumenge.

Sumar punts. Aquest és l’objectiu principal del primer equip del club en els dos enfrontaments que disputa aquest cap de setmana a la municipal. A priori, el duel més trascendent és el de dissabte a les 18:00. El WP Túria és 7è a la taula de la Primera Divisió espanyola i només ha guanyat dos partits com a visitant aquesta temporada. El de diumenge es presenta més complicat. Els canaris de l’Echeyde són tercers, encara no han perdut cap partit en aquesta lliga i tenen com a objectiu pujar a Divisió d’Honor.

A més, quatre dels equips de les categories inferiors tenen partit de Lliga Catalana durant el cap de setmana. Dissabte juguen els cadets a les 9:00 a la piscina del CN Sabadell i els alevins a les 10:00 reben el CN Sant Andreu. Ja diumenge, doble ració de partits per als benjamins, que s’enfronten al CN Barcelona i el CN Montjuïc. Tanquen la competició de waterpolo els juvenils a les 12:00 a la piscina de la UE Horta.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: