Aquest cap de setmana els prebenjamins, benjamins i els alevins de natació del CN Molins tenen cites importants.

Dissabte al matí, els prebenjamins i benjamins del Club, entrenants per en Marc Prat i la Marta Escudero tenen una cita clau a la piscina del CN Sabadell – Can Llong. Es tracta de la Prova de Nivell, una prova formativa que organitza la Federació Catalana de Natació per a tenir un control dels aspectes tècnics dels esportistes de tots els clubs de Catalunya. Durant les últimes setmanes, els nens i nenes han estat practicant en els entrenaments les 10 possibles proves, encara que aquest dissabte només hauran de superar-ne una. La prova de nivell pertinent per a cada nedador serà escollida a l’atzar pels tècnics de la Federació i tindrà una durada màxima d’una hora.

El resultat de la prova és apte o no apte. En el cas de no passar-la amb èxit, el cap de setmana del 6-7 de maig hi haurà la repesca de la prova de nivell, on aquells nedadors i nedadores que hagin estat baixa o no aptes tindran una segona oportunitat per passar-la amb bona nota. Només els participants que obtinguin un apte i que estiguin entre els 64 millors de Catalunya (classificació de la suma de les proves dels 4 estils) en la seva edat i sexe podran anar a la Final Territorial que es disputa del 9 a l’11 de juny a les instal·lacions del CN Sant Andreu.

D’altra banda, dissabte a la tarda, els alevins del club tenen la 6a jornada de Lliga Catalana on disputaran les proves de 1.500 metres lliures masculins, 800 metres liures femenins, 100 metres papallona i el relleu de 4 x 100 metres estils. Amb l’objectiu de sumar el màxim de punts posibles pel Club i poder disputar la final B de la Copa Catalana alevina, els nedadors i nedadores del Sergio Lloret i en Roger Román intentaran millorar les seves marques personals en la prova de papallona i fer uns bons resultats en les proves de fons, la qual serà la primera vegada que facin.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: