Els equips cadet i juvenil del CN Molins s’han proclamat campions del tercer Torneig Internacional Vila Molins de Rei que s’ha disputat aquest cap de setmana.

Dos dels equips de formació del CN Molins han acabat la temporada de la millor manera possible: amb les victòries al torneig internacional celebrat dissabte i diumenge a la piscina municipal. Els cadets i juvenils molinencs van imposar-se en les seves respectives categories, quedant per davant del Sacred Heart High School de Califòrnia en totes dues. El CN Barcelona va acabar tercer en el torneig cadet, mentre que el CN L’Hospitalet va penjar-se el bronze juvenil.

Aquesta ha estat la tercera edició d’un torneig internacional que es consolida dins el calendari estiuenc del waterpolo català.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: