Per tercera edició consecutiva, el CN Molins participarà amb dos equips al prestigiós torneig internacional Be Water My Friend, que en aquesta edició es trasllada a Lloret de Mar.

Equips provinents de 6 països europeus participaran del 29 d’agost al 6 de setembre en una competició que s’ha consolidat com a referent internacional del waterpolo base en només dues edicions. A la tercera, el CN Molins hi participarà amb dos equips: l’infantil i el cadet.

Els primers a obrir foc seran els infantils, que han quedat enquadrats al Grup D, en què s’enfrontaran al Bidasoa XXI, CN Rubí, CN Olot i WP Club Kaposvar. De la seva banda, els cadets també jugaran al grup D de la seva categoria davant el WP Múrcia, CN Sant Andreu, Havk Mladost i Scottish Water Polo.

Cal destacar que el president del Comitè Tècnic de l’Associació Be Water My Friend és el nostre director esportiu Sergi Pedrerol.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: