L’Andreu Calafell i en Joan Xambó participaran per segon any consecutiu a la Batalla de Rande, una de les proves més mítiques del calendari d’aigües obertes.

Els dos nedadors del CN Molins estan entre els 100 esportistes escollits per competir a la prova que comença a les Illes Cies de Vigo i que acaba a l’illa de San Simón. En total, 27 quilòmetres de natació en unes condicions extremes per les corrents de les ries gallegues i les condicions meteorològiques adverses, amb vent i fortes onades que dificulten la natació. La cita serà el dissabte 16 de juny al matí.

L’any passat, en Joan Xambó va finalitzar la prova en 25a posició amb un temps de 7 hores, 38 minuts i 29 segons, mentre que l’Andreu Calafell va finalitzar 42è amb una marca de 8 hores, 11 minuts i 4 segons.

Enguany, els nedadors d’aigües obertes del CN Molins hi portaran una pancarta per solidaritzar-se amb la donació de medul·la, ja que un exjugador i excompany de waterpolo del Club està a l’espera de ser-ne receptor.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: