Des d’avui i fins diumenge, la Laia Albuixech i en Salvador Sánchez participaran al programa de tecnificació infantil de waterpolo organitzat per la Federació Catalana de Natació.

El Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat serà l’escenari de la concentració programada des d’aquest divendres 27 (a partir de les 10 del matí) fins a diumenge 29 (a les 2 de la tarda) dins el programa de tecnificació de la Federació Catalana de Natació. Es tracta de concentracions infantils masculina i femenina, en què els tècnics federatius han convocat dues de les nostres promeses de waterpolo: el porter Salvador Sánchez i la jugadora Laia Albuixech.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: