El CN Molins Sintagmia es desplaça a la piscina del CDW Navarra aquest dissabte a les 19.30. Els de Pamplona són desens a la classificació.

El conjunt navarrès és el rival més assequible que li queda al CN Molins Sintagmia en les quatre darreres jornades de campionat. Amb la permanència a la màxima categoria del waterpolo espanyol com una autèntica quimera, els de Sergi Pedrerol afronten el partit d’aquesta setmana amb el repte de poder puntuar. Un duel d’honor.

El CDW Navarra està en plena lluita per eludir la penúltima plaça de la Lliga que obliga a disputar la promoció de descens, d’aquí que els locals afrontin el duel amb el màxim interès. Actualment són el segon equip més golejat de la categoria, després del Sintagmia,  i són el segon equip menys golejadors, en aquest cas empatat amb el molinenc.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: