Bona estrena dels nedadors alevins a la Lliga Catalana. Els nens i nenes entrenats per en Sergio Lloret van fer un gran paper a Vallirana.

L’Èlia Badosa va aconseguir imposar-se a la prova de 200 crol de la primera jornada de la Lliga Catalana de natació disputada al CN Vallirana dissabte. La nedadora molinenca va guanyar la seva cursa amb un temps de 2:30.23. De la seva banda, en Víctor Andrade va ser segon també als 200 crol amb una marca de 2:22.32.

Aquesta era la primera competició oficial de la temporada per al conjunt aleví de natació. Va ser una jornada en què també hi van participar els nedadors júniors i absoluts del CN Molins.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: