El proper dilluns 13 d’abril s’obriran les inscripcions pel Casal d’Estiu del CN Molins. El dia 10 serà el torn per als no socis. Hi podran participar infants nascuts entre els anys 2002 i 2011.

Com a principal novetat del Casal d’Estiu del CN Molins d’aquest any està la incorporació d’un campus de natació sincronitzada per a les nenes nascudes entre els anys 2008 i 2002. A nivell general, hi haurà 11 torns setmanals des del 22 de juny fins el 10 de setembre, amb preu reduït per als socis del CN Molins. A més, aquest any hi haurà una nova política de descomptes per a fer més accessible l’accés al Casal d’estiu a tothom.

El Casal està dedicat a fomentar la pràctica de l’esport i les habilitats psicomotius de forma lúdica entre els nois i noies per gaudir de l’estiu fent setmanes temàtiques on s’inclouen tallers i jocs a partir d’objectius didàctics. També es faran sortides lúdiques per a fer d’aquesta experiència una vivència única.

Hi haurà diferents Casals:
PETIT CASAL (2011-2009)
CASAL ESPORTIU INFANTIL (2008-2006)
CAMPUS JOVE MULTIESPORTIU (2005-2003)
CAMPUS SINCRONITZADA (2008-2002)

El proper 20 d’abril es farà una reunió informativa a les 19.30 a la Federació Obrera oberta a tothom. Més informació, en aquest enllaç.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: