L’esplai d’estiu està destinat als nens i nenes nascuts entre els anys 2003 i 2009 i se celebrarà des del 25 de juny fins el 2 d’agost, en torns d’una i dues setmanes. Del 15 al 17 d’abril la inscripció estarà oberta per als socis en exclusiva i a partir del 18 d’abril per a no socis.

S’acosta l’estiu i la millor opció per a les vacances dels més menuts de la casa torna a ser l’esplai d’estiu del CN Molins. Aquest any, a més, arriba amb més propostes per als més joves de la casa:

– Curset de natació diari.
– Tallers: modelatge, pintura, dibuix, papiroflèxia, manualitats, macramé, estampació, etc.
– Iniciació als esports.
– Jocs lúdics.

Com sempre, el CN Molins vol facilitar que tothom pugui accedir a l’esplai d’estiu. D’aquí que hi hagi descomptes d’un 5% per a les famílies amb més d’un fill que s’inscrigui al mateix temps i per als nens que s’inscriguin 3 o més setmanes. Aquests descomptes no són acumulables.
Trobareu més dades i tarifes als tríptics que trobareu a la recepció del club.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: