De dijous a diumenge, el CN Barcelona acull el I Torneig Internacional BCN WP Under 10 en què hi prendran part 21 clubs d’Europa. Els benjamins del CN Molins estan enquadrats al grup B.

Els seus rivals seran el Bogliasco, el Montpellier, el CN Mataró, el CN Catalunya i el CN Barcelona B. Des de dijous a les 16.20 fins divendres a la tarda, els nostres representants estaran competint en aquesta primera fase. Depenent dels resultats, l’equip entrenat per en Lluís Calomardo i en Carlos Fernández disputarà uns partits o uns altres a la fase final, que acabarà diumenge.
El CN Barcelona s’ha volcat en aquest esdeveniment que ha rebut el suport de les principals institucions del país. El club degà de la natació espanyola, a més, ha organitzat una sèrie d’activitats paral·leles a les seves instal·lacions per a fer d’aquest torneig tot un referent al nostre país.
Podeu trobar més informació de la competició i els resultats a la pàgina de Facebook oficial.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: