Si tens entre 3 i 12 anys podràs fer esport, gimcanes i tallers durant tot el matí del 21 al 24 de març. Inscripcions des del 22 de febrer, al millor preu. 

El CN Molins ofereix la tercera edició del casal de Setmana Santa per a que tots els nens i nenes nascuts entre els anys 2004 i 2012 puguin gaudir d’un munt d’activitats aquàtiques, jocs esportius, gimcanes i tallers. Activitats esportives i lúdiques que tenen la finalitat que els més petits facin esport durant les vacances de Setmana Santa. El casal començarà el 21 de març i s’allargarà fins el dia 24, des de les nou del matí fins a la una del migdia.

El preu dels dels quatre dies de casal és de 50 euros per als socis del CN Molins i de 60 per a no socis. A més, també oferim la possiblitat d’ampliar el servei més hores. Hi ha l’opció de començar a les vuit del matí o d’allargar-lo fins a les dues del migdia, amb un augment de 15 euros per a cada acollida. En el cas de voler fer només algún dia concret de casal, el cost diari és de 15 euros per a socis i de 20 per a no socis. I també tindran disponible el servei d’acollida tant de matí com de migdia, que valdrà cinc euros adicional per a cada hora de més.

Les inscripcions per al casal de Setmana Santa s’obren el dilluns 22 de febrer per als socis i dos dies més tard, el 24, per als no socis. Per a més informació i reserves us podeu adreçar a la recepció del club.

 

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: