La responsable de la secció de natació del CN Molins és també l’encarregada de dirigir el renovat Casal d’estiu del club, que enguany presenta moltes novetats. La Dolors Pradell ens explica per què aquest és el millor esplai de Molins de Rei.

Quines novetats presenta el Casal d’estiu del CN Molins?
Aquest any el Casal d’estiu incorpora setmanes temàtiques en què els infants podran gaudir d’activitats lúdico-esportives seguint un mateix fil conductor. Realitzarem sortides i els més grans tindran al segon torn l’activitat ‘Fem nit al club’ en què els nens i nenes es quedaran a sopar al club, faran activitats nocturnes i dormiran amb els monitors a la instal·lació. Serà una experiència única i molt novedosa. A més, a les tardes tindrem classes de ball, anglès, tallers i activitats extres com el Baketumba, dimonis, circuit de seguretat vial….

Enguany, Molins de Rei té una àmplia oferta de casals d’estiu. Per què consideres que el del CN Molins és millor?
Considero que aquí oferim per sobre de tot un curset de natacio diari on els nens aprendran a nedar. Si compares amb altres casals i vols que el nen faci a més un curset de natació, el preu es dispara. A més, amb nosaltres gaudiran de l’esport i d’activitats diferents com ball, l’angles o les sortides. Tenim un equip jove i professional que té molta il·lusió per tirar endavant aquest casal.

Per què heu incorporat més torns?
Creiem que cada vegada menys persones fan les vacances a l’agost i els pares es troben amb l’inconvenient de no saber on deixar els nens a l’estiu. La millor manera és a un lloc on puguin gaudir de les vacances d’estiu al màxim i fent nous amics.

En què consistiran les setmanes temàtiques?
Durant la setmana temàtica realitzarem activitats al voltant del fil conductor i els nostres tallers i les classes d’anglès estaran totes relacionades.

Es faran sortides fora de Molins de Rei?
Realitzarem diverses sortides fora de Molins de Rei per a poder gaudir al màxim del Casal amb sortides relacionades amb la temàtica. En els propers dies explicarem una per una aquestes excursions. Valen molt la pena!

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…