Aquest cap de setmana, la piscina municipal serà la seu de la Copa Catalana de natació; dissabte en categoria alevina i diumenge en infantil.

Aquesta competició organitzada per la Federació Catalana de Natació, es disputarà durant tot el cap de setmana en diferents instal·lacions de tot el territori català. El nostre club serà la seu de la prova que reunirà els 12 millors clubs catalans de les categories aleví i infantil.
Els nedadors i nedadores alevins del CN Molins competiran en el segon grup, que disputarà les seves proves al CN Parets, mentre que els infantils ho faran al CN Rubí. Si voleu conèixer més dades sobre aquesta Copa Catalana, cliqueu aquí.
Aquesta competició farà que les piscines municipals estiguin tancades al llarg del cap de setmana; l’olímpica per la Copa Catalana i les petites per treballs de manteniment. La resta de la instal·lació estarà oberta en el seu horari habitual.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: