10 sirenes del CN Molins competeixen aquest dissabte a la primera jornada de la Lliga Interclubs, competició que es disputarà a la piscina municipal.

Més de 400 nedadores de 19 clubs catalans participaran aquest dissabte des de les 14:00 a l’estrena de la Lliga Interclubs de natació sincronitzada. La piscina municipal de Molins de Rei acollirà aquesta primera competició oficial de la temporada, en què hi haurà nenes de 5 nivells diferents.

El CN Molins hi participarà amb 10 esportistes d’entre 11 i 12 anys; 4 estan al nivell II i 6 al nivell I. Es tracta d’una competició de caire tècnic en què les nedadores han de realitzar dues figures cadascuna. Es tracta d’una prova més lenta, però que és molt important per aprendre a conèixer el cos i a realitzar determinats moviments. Les nenes del nostre club també realitzaran un entrenament el mateix matí per arribar més preparades a aquesta Lliga Interclubs.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: