Els 12 millors clubs alevins i infantils de Catalunya competiran aquest cap de setmana a la piscina municipal a la Copa Catalana.

Dissabte i diumenge, en sessions de matí i tarda, la piscina municipal de Molins de Rei acollirà les Copes Catalanes de natació alevina i infantil. Es tracta d’una competició organitzada per la Federació Catalana de Natació i el CN Molins que reunirà els 12 millors clubs de Catalunya en aquestes dues categories. És, doncs, una cita imprescindible per a conèixer les joves promeses d’aquest esport al nostre país.

La Copa Catalana és la competició que culmina la temporada de les lligues catalanes de natació. En el cas dels 12 millors clubs, es disputa a la instal·lació molinenca. La resta de clubs de Catalunya competiran en altres piscines del territori. En el següent enllaç trobareu els llistats de participants de les dues proves que es nedaran al llarg del cap de setmana.

Copa-Catalana

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: