El CN Molins torna a col·laborar aquest estiu amb les Vacances en Pau 2015, iniciativa impulsada per l’Associació Molins de Rei amb el Sàhara, el Grup de Famílies Acollidores i la Regidoria de Cooperació.

Cinc nens i nenes sahrauís, provinents dels campaments de refugiats de Tinduf (Algèria) vindran de colònies durant els mesos de juliol i agost a Molins de Rei, on tres famílies de la Vila els acolliran.

Aquests infants viuen en condicions de vida molt precàries i als estius tenen l’opció de venir a Catalunya gràcies a aquests tipus d’iniciatives. L’Ajuntament de Molins de Rei els paga el viatge d’anada i tornada als campaments i el CN Molins col·labora deixant que puguin fer ús de la piscina del club sense cap tipus de cost. Aquesta és una activitats que aquests nens i nenes valoren molt especialment i que per a ells és nova, atesa la situació en què viuen habitualment.

 

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: