Totes les sòcies del club que s’apuntin amb el nom del CN Molins a la 12a Cursa de la Dona rebran el reemborsament de 3,6 euros del preu de la inscripció.

Les condicions d’aquesta promoció són inscriure’s amb el nom d’equip Club Natació Molins de Rei. Un cop fet el pagament de la inscripció, caldrà portar el comprovant a les oficines del club, on es farà efectiu el retorn dels 3,60€. En aquest enllaç està tota la informació referent a la Cursa de la Dona.

La 12a Cursa de la Dona se celebrarà el proper diumenge 6 de novembre i començarà a les 10:00 al passeig de Maria Cristina de Barcelona. En total hi ha 29.000 dorsals disponibles en un circuit de 7,8 quilòmetres. L’objectiu d’aquesta cursa popular és fomentar la prevenció precoç del càncer de mama.

Per informació adicional, contactar amb Isabel de recepció.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: