Des d’aquest mes de gener, els socis i sòcies del CN Molins podran aconseguir grans descomptes i promocions exclusius. 

Després de la bona acollida dels packs de Nadal, el club prorroga la venda de les SmartMolins. Hi ha dues caixes regal: el pack 1 permet regalar tres mesos de soci, mitja hora d’entrenador personal, un casquet de bany i una invitació per només 99€, fet que suposa un estalvi del 40%. El soci que el compri s’endurà una mensualitat gratuïta. En el pack 2 (199€ i 46% d’estalvi) pots regalar sis mesos de soci, mitja hora d’entrenador personal, un casquet de bany, un petate i dues invitacions, mentre que el soci s’emporta dues mensualitats gratis, un casquet de bany i dues invitacions.

A més, sempre que ens portis un amic que es faci soci pagant tres mesos de cop, tu t’emportaràs una mensualitat gratuïta. I en pots portar tants com vulguis! Aquesta promoció, a més, és vàlida per a tot tipus de quotes. No t’ho pensis més i beneficia’t d’aquestes ofertes exclusives!

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: