El CN Molins organitza aquest cap de setmana la primera edició de la Waterpolo Open Christmas Cup benjamina amb la presència de 18 equips.

Després de dues edicions celebrades al CN Sabadell en categoria aleví, aquest any la Christmas Cup de waterpolo amplia fronteres i s’obre als jugadors i jugadores benjamins. La piscina municipal de Molins de Rei acollirà aquest esdeveniment que durant tres sessions reunirà les joves promeses d’aquest esport. Des de dissabte al matí fins diumenge al migdia, 17 equips catalans i una selecció de jugadors de Saragossa participaran en un torneig que aspira a consolidar-se dins el calendari català.

La I Waterpolo Open Christmas Cup benjamina està organitzada per la Federació Catalana de Natació, el CN Molins de Rei i la marca de roba esportiva Turbo. Durant la celebració de la competició, la resta de la instal·lació estarà oberta als socis.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: