En aquest Esportíssim, el CN Molins farà classes de zumba i bodybalance al parc de la Mariona. A més, dos esportistes del club seran guardonats

El CN Molins serà una de les moltes entitats que participarà a l’edició de l’Esportíssim 2016 que, com cada any, organitza l’Ajuntament de Molins de Rei. Un seguit d’activitats esportives que s’allargaran des de dijous 3 de juny i durant tot el cap de setmana. L’eix central de l’Esportíssim serà divendres al parc de la Mariona, on des de les sis de la tarda a nou del vespre, tothom podrà jugar diferents esports i participar de les classes de bodybalance i zumba que dirigirà el CN Molins. Serà des de les 18.30 a 19.15 i la dirigiran la Vero i l’Esther Robles. Una jornada esportiva on també hi haurà inflables i festa de l’escuma.

A més, també dos esportistes del club seran distingits i guardonats per l’Ajuntament pels seus mèrits esportius aquest dijous. Són en Victor Andrade com a Campió d’Espanya de waterpolo infantil amb la selecció catalana en el campionat que es va celebrar a Valladolid. I també l’Èlia Badosa pels èxits assolits durant la temporada i la classificació a diferents proves de campionats catalans i espanyols.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: