En aquest Esportíssim, el CN Molins farà classes de zumba i bodybalance al parc de la Mariona. A més, dos esportistes del club seran guardonats

El CN Molins serà una de les moltes entitats que participarà a l’edició de l’Esportíssim 2016 que, com cada any, organitza l’Ajuntament de Molins de Rei. Un seguit d’activitats esportives que s’allargaran des de dijous 3 de juny i durant tot el cap de setmana. L’eix central de l’Esportíssim serà divendres al parc de la Mariona, on des de les sis de la tarda a nou del vespre, tothom podrà jugar diferents esports i participar de les classes de bodybalance i zumba que dirigirà el CN Molins. Serà des de les 18.30 a 19.15 i la dirigiran la Vero i l’Esther Robles. Una jornada esportiva on també hi haurà inflables i festa de l’escuma.

A més, també dos esportistes del club seran distingits i guardonats per l’Ajuntament pels seus mèrits esportius aquest dijous. Són en Victor Andrade com a Campió d’Espanya de waterpolo infantil amb la selecció catalana en el campionat que es va celebrar a Valladolid. I també l’Èlia Badosa pels èxits assolits durant la temporada i la classificació a diferents proves de campionats catalans i espanyols.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…