El CN Molins tornarà a col·laborar aquest diumenge en el ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ fomentant la solidaritat de tots els socis i sòcies de l’entitat.

Aquest diumenge, el club celebrarà una nova edició d’una de les grans cites solidàries del país. El CN Molins organitzarà una classe especial d’aiguagim i animarà els assistents a nedar metres en favor d’aquesta malaltia crònica.

El ‘Mulla’t’ consisteix en fer una capbussada solidària i a nedar uns metres per lluitar contra la malaltia. També es pot participar a l’acte comprant algun dels articles que contribueixen a finançar els serveis de neurorehabilitació de la Fundació Esclerosi Múltiple. Aquest any, el catàleg del ‘Mulla’t’ inclou a més de la tovallola, samarretes, bosses, necessers i el got del ‘Mulla’t’ amb dissenys de la il·lustradora Pilarín Bayés. L’esdeveniment se celebrarà a més de 600 piscines de Catalunya.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: