La Federació Catalana de Natació reconeixerà el CN Molins com a 15è club de Catalunya en la Diada de la Natació Catalana del proper 29 d’abril.

Aquesta gala, que se celebrarà a l’Auditori de Barcelona, reuneix els millors esportistes i clubs de natació de Catalunya. El CN Molins serà un d’ells. De fet, serà la primera entitat en rebre un guardó en la 14a Diada de la Natació Catalana. Aquest premi es concedeix en funció dels resultats esportius de totes les disciplines: natació, natació sincronitzada i waterpolo en les seves diferents categories. Un gran èxit per a la nostra entitat, que demostra el bon treball realitzat amb les seccions esportives.

El protagonisme de la Diada serà compartit amb grans estrelles dels esports aquàtics, com la nedadora Mireia Belmonte, l’equip de natació sincronitzada encapçalat per l’Ona Carbonell i els vigents campions d’Europa de waterpolo: l’Atlètic-Barceloneta i el Sabadell Astralpool.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: