El proper dimecres 18 de setembre a les 20.30, el CN Molins s’enfrontarà a casa al CN Catalunya en l’anada dels vuitens de final de la Copa Catalunya.

Després d’haver-se proclamat campió de la primera Copa Federació, el CN Molins va aconseguir automàticament la classificació per la fase final de la Copa Catalunya. En aquesta primera ronda, l’equip de Sergi Pedrerol es veurà les cares amb el CN Catalunya, conjunt de la Divisió d’Honor.

Es tracta d’un torneig que permetrà començar a rodar a l’equip vilatà de cara a l’inici de la Primera Divisió masculina, el proper dissabte 19 d’octubre.

Aquí trobareu l’enllaç amb la resta d’eliminatòries de la Copa Catalunya.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: