Aquest diumenge 15 de desembre, el CN Molins participarà activament amb La Marató de TV3. Des de les 11h fins les 13h es faran activitats dirigides obertes a tothom a canvi d’un petit donatiu.

La Marató 2013 està dedicada a les malalties neurodegeneratives. En aquesta iniciativa solidària en què Catalunya es mobilitza per recaptar fons per a la investigació, el CN Molins hi ha volgut col·laborar obrint les portes a la participació dels molinencs i molinenques. Socis i no socis podran posar el seu gra de sorra venint a les classes d’aeròbic, TBC, country i combat que es faran entre les 11 del matí i les 13 hores. També hi haurà bicicletes de cycling amb unes guardioles en què els assistents podran deixar-hi la quantitat que vulguin.

Des del club animem a tots els vilatans i vilatanes a prendre part en aquesta jornada solidària. L’únic requisit serà fer una aportació mínima de 2 euros, quantitat que es destinarà totalment a La Marató de TV3. Us esperem!!!

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: