Des d’aquest mes de març, el CN Molins forma part de la Junta Directiva de l’Associació Empresarial de Clubs de Natació de Catalunya.

Aquesta associació està formada per uns 40 clubs de natació, representants de les quatre províncies catalanes i d’uns 200.000 socis. Dins dels seus serveis principals estan la negociació del Conveni Col·lectiu de Clubs de Natació de Catalunya amb assessorament laboral, jurídic, el pla formatiu específic, trobades de gerents, l’intercanvi d’experiències de gestió, acords amb proveïdors comuns, etc.

L’AECNC està presidida per Jesús Cortés des de l’any 2006. L’entrada del CN Molins en la seva junta directiva és un nou pas de la nostra entitat en el camí a tenir una major influència en la presa de decisions que l’afecten. A les reunions periòdiques de l’associació hi assistirà la gerent del club, Elisenda Pascual.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: