L’entitat serà guardonada a la Diada de la Natació Catalana per ser un dels millors clubs de l’any 2015.

El club molinenc és un dels millors clubs catalans de l’any 2015. Així ho ha decidit la Federació Catalana de Natació, que guardonarà el CN Molins a la XV Diada de la Natació Catalana. Una gala que es celebrarà el proper dimarts 24 de maig al Born centre cultural. Una oportunitat per a premiar els campions, esportistes i clubs més reconeguts durant l’any 2015 en què el CN Molins també té el seu espai, ja que forma part dels quinze millors clubs catalans.

Entre els guardonats més destacats hi haurà la nedadora Jèssica Vall i la sincronitzada Ona Carbonell. Pel que fa a altres clubs catalans, el CN Sabadell rebrà el guardó al millor club català de l’any i juntament amb el CN Mataró será guardonat pels títols europeus dels seus equips femenins de waterpolo.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: