El 10 de juliol a les 12 del migdia es farà una classe d’Aquamusic oberta a tothom amb l’objectiu de conscienciar i ajudar.

Diumenge 10 de juliol es celebra el Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple i el CN Molins hi col·labora amb una classe d’Aquamusic oberta a tothom a partir de les 12 del migdia. A més, també es podrà comprar tota mena de roba i material de la botiga per a solidaritzar-se amb la causa i hi haurà una guardiola en la què es podran fer donacions

Més de 600 piscines de Catalunya participen activament en la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple del 10 de juliol que fa més de 20 anys que impulsa la Fundació Esclerosi Múltiple. Milers de ciutadans es solidaritzen amb les més de set mil persones que pateixen la malaltia a Catalunya. Trobareu més informació al seu web.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: