Els propers 28 i 29 de desembre, la piscina municipal de Molins de Rei serà la seu de la 3a Waterpolo Open Turbo Christmas Cup en categoria benjamina. Es tracta d’una competició internacional que reunirà a un màxim de 24 equips. 

Després de dues exitoses edicions en categoria aleví celebrades al CN Sabadell, la Christmas Cup s’amplia als jugadors i jugadores benjamins, que hi participaran a la piscina de Molins de Rei els dies 28 i 29 de desembre. L’espectacular piscina municipal es dividirà en 4 camps de petites dimensions per a veure centenars d’esportistes provinents de tota Europa jugant a les nostres instal·lacions.

Aquesta competició organitzada pel CN Molins comptarà amb el suport de la Federació Catalana de Natació i la marca de roba esportiva Turbo. La inscripció del torneig es fa a través del següent enllaç.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: