De guanyar, l’equip de Sergi Pedrerol posaria marge amb els perseguidors i pressió als colíders.

Aquest dissabte hi ha partit d’alta volada a la piscina de Molins de Rei. El primer equip de waterpolo s’enfronta al Sevilla (17h) amb l’únic objectiu de sumar una bona victòria que doni tres punts a l’equip de Sergi Pedrerol i, de pas, els faci recuperar les bones sensacions. L’equip molinenc és tercer a Primera Estatal i rep la visita del Sevilla, que és quart, amb l’afegit que només un punt separa els dos equips. La intensitat serà màxima en la quinzena jornada de lliga, ja que tots dos conjunts volen fer-se amb la victòria. Els de Molins de Rei, per deixar enrere la derrota davant l’Echeyde i seguir posant pressió a Dos Hermanas i La Latina, que són colíders amb un punt més. En canvi, la intenció dels sevillans és conquistar la piscina molinenca, on no ha guanyat cap equip visitant en sis jornades. A més, volen venjar-se del Molins, que en el partit de la primera volta va imposar-se per la mínima (8-9), així que no els faltarà motivació.

La emoció està assegurada amb aquest partidàs que enfronta a Molins de Rei i Sevilla a la piscina. Pel que fa a la base, dos equips del CN Molins competeixen aquest diumenge a la piscina. L’Infantil s’enfronta al Premià (10h) i el Juvenil de Xavi Pajuelo rep la visita del Sant Feliu (11.30h).

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: