L’equip absolut de waterpolo engega la seva segona temporada a la Divisió d’Honor aquest dissabte a les 12.00h a la piscina de l’Automotor Canarias Echeyde.

La casualitat ha volgut que el primer partit de la temporada 2017-2018 pugui ser decisiu. El conjunt tinerfeny ha pujat aquesta temporada a la màxima categoria del waterpolo espanyol i serà molt probablement un rival directe dels molinencs en la lluita per la permanència.

L’Automotor Canarias Echeyde compta amb un bloc consolidat i. a més, ha pogut fer nombroses incorporacions nacionals i internacionals a la seva plantilla. Es tracta doncs d’un repte d’alçada per al renovadíssim equip de Sergi Pedrerol que afronta la seva segona campanya a la categoria amb 11 cares noves. El bon paper realitzat pel CN Molins Sintagmia en la passada lliga va fer que els jugadors de l’equip fossin molt interessants per la resta de conjunts de la categoria.

Dins la plantilla hi ha cinc jugadors formats a les categories inferiors del Club: el capità Marc Prat, l’Ernest Andreu, en Salvador Sánchez, en Quim Badosa i en Pol Prat. A més, han arribat tres jugadors estrangers: Jeremy Abela de Malta, Hugh Henry Anstey d’Austràlia i Sjoerd Jesse Kraaijenhof d’Holanda.

La plantilla del CN Molins Sintagmia per la temporada 2017-2018 està formada per aquests 14 jugadors:

1 Xavi Domingo Civit
2 Marc Prat Esteba
3 Ernest Andreu Torner
4 Joao Pedro Serra Fernandez
5 Salvador Sánchez Campos
6 Quim Badosa Felip
7 Joel Bertran Izquierdo
8 Roger Echevarria Rodríguez
9 Jeremy Abela
10 Hugh Henry Anstey
11 Sjoerd Jesse Kraaijenhof
12 Abraham Alcaide Portillo
13 Pol Prat Esteba
14 Daniel Cercols Uset

Com a novetat d’aquesta nova campanya, cal destacar que en David Alled serà el segon entrenador de l’equip. Un equip que tornarà a estar patrocinat per segona temporada consecutiva pel conjunt d’empreses Sintagmia.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…