L’equip absolut de waterpolo del CN Molins de Rei s’estrena dissabte a les 12.55h a la piscina del CN Premià, recent ascendit a la categoria.

El CN Molins de Rei Sintagmia comença el seu camí a la Primera Divisió després de dues campanyes a la màxima categoria espanyola. El primer rival serà el conjunt maresmenc, que manté un bloc compacte, amb incorporacions contrastades provinents del CN Mataró. Serà una primera prova de foc de nivell per als molinencs.

Sergi Pedrerol pot comptar amb tots els efectius d’una plantilla totalment renovada, amb vuit incorporacions respecte la passada campanya. El tècnic molinenc es marca com a objectiu «competir amb tots els equips». Pedrerol avança que serà «una lliga molt competida, especialment entre els conjunts catalans».

La quarta posició aconseguida la setmana passada a la Copa Catalunya de Primera Divisió demostra que «queda molta feina per fer», segons l’entrenador del CN Molins Sintagmia. Amb tot, es mostra «satisfet amb el treball dels jugadors i el treball que hem realitzat fins ara».

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: