La piscina municipal de Molins de Rei ha acollit aquest cap de setmana les Copes Catalanes de natació infantil i aleví amb domini del CN Sabadell.

Els 12 millors clubs de natació catalans en categories infantil i aleví han competit aquest cap de setmana a Molins de Rei. Uns 500 esportistes de tot Catalunya han participat en les dues jornades de la Copa Catalana de natació, prova que encara la recta final de la temporada. Dissabte, en categoria infantil, el CN Sabadell es va imposar per davant del CN Terrassa i del CN Sant Andreu.

Diumenge va ser el torn de la competició alevina, en què el CN Sabadell va tornar a proclamar-se campió, però en aquest cas seguit pel CN Sant Andreu i el CN Barcelona. Cal destacar el rècord aconseguit per la nedadora del CN Lleida Paula Juste; millor marca espanyola de 12 anys als 100 papallona (1:05.35).

Aquest és el segon any que la Federació Catalana de Natació i el CN Molins organitzen aquesta competició que reuneix els millors clubs de natació del país.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: