Molins de Rei era l’epicentre d’una nova edició de la Copa Catalana de natació infantil i aleví que va guanyar el CN Sabadell en totes dues categories.

El Club Natació Sabadell es va proclamar campió de les dues categories de la Copa Catalana de natació infantil i aleví després d’un gran cap de setmana del club vallesà. Una competició organitzada per la federació catalana de natació que reunia els millors 12 club de Catalunya a la piscina del CN Molins de Rei. En categoria infantil, l’equip de natació de Sabadell va ser seguit pel CN Terrassa en el segon lloc del podi i l’Igualada al tercer calaix.

En categoria aleví, el CN Sabadell també va erigir-se campió gràcies als 1089 punts sumats i al podi el van acompanyar el CN Granollers i el Lleida. Era el tercer any consecutiu que la piscina molinenca acollia aquesta Copa Catalana. Una gran oportunitat per a veure els millors nedadors en la seva millor versió. A més, la Federació Catalana de Natació va voler agraïr públicament la bona organització del CN Molins.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…