El CN Molins Sintagmia va caure per 16-5 a la piscina del CN Sabadell Astralpool, segon classificat de la Divisió d’Honor de waterpolo i candidat al títol.

En un dels desplaçaments més complicats de la temporada, el CN Molins Sintagmia va caure per 11 gols de diferència. El poderós joc interior dels vallesans va condicionar la defensa dels de Sergi Pedrerol, que havien de tancar en zona els boies rivals. Això va permetre que els llançadors exteriors del CN Sabadell Astralpool poguessin llançar amb certa comoditat.

Els locals, que aquesta temporada han disputat la primera fase de la Copa d’Europa, no van donar opció als molinencs. Amb tot, el CN Molins Sintagmia no va abaixar els braços en cap moment i va ser capaç de guanyar un dels parcials. Va ser en el tercer temps, quan els baixllobregatins van superar el Sabadell per 1-2.

Després d’aquest partit avançat a la 7a jornada de Lliga, el CN Molins Sintagmia té temps per preparar un altre compromís de màxima dificultat. El proper dissabte 3 de desembre, els molinencs reben el CN Terrassa, tercer classificat de la Divisió d’Honor de waterpolo.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: