Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /var/www/vhost/cnmolins.cat/home/html/wp-content/plugins/monit.php on line 273

Notice: Undefined variable: organic in /var/www/vhost/cnmolins.cat/home/html/wp-content/plugins/monit.php on line 298
El Kallípolis regna al Campionat de Catalunya | Club Natació Molins de Rei

El CN Molins va ser l’epicentre de la natació sincronitzada catalana dissabte al matí. La municipal va acollir el Campionat de Catalunya júnior en la modalitat de figures.

El CN Kallípolis va dominar amb mà de ferro la competició disputada a la piscina municipal de Molins de Rei. El club barceloní es va proclamar campió de Catalunya en les tres competicions de rutines: solo, duet i equip. El centenar d’aficionats que omplien les graderies del club va poder gaudir d’un espectacle d’alt nivell. Algunes d’aquestes nedadores formen part de la selecció espanyola de natació sincronitzada.

El domini del CN Kallípolis va ser incontestable. Les barcelonines van presentar dos equips a cada prova i van endur-se la medalla d’or i de plata en totes elles. La jornada es va iniciar amb la prova de solo, en que Alanis Este va quedar en primera posició, seguida de la seva companya Itziar Sánchez. La nedadora del CN Granollers, Lídia Vigara, va ser tercera. En duet, Este i Luboslavova van guanyar; Itziar Sánchez i Sònia Fargas van ser segones, mentre que la tercera plaça va ser per al duet del CN Granollers format per Elena Estrada i Xènia San Martín. En equips, triomf i segona posició també pel Kallípolis i bronze pel CN Calella.

Aquest ha estat el primer Campionat de Catalunya de la disciplina organitzat pel CN Molins conjuntament amb la Federació Catalana de Natació. L’esdeveniment va comptar amb la presència de l’alcalde de Molins de Rei, el senyor Joan Ramon Casals, el primer tinent d’alcalde de la Vila, senyor Xavi Paz, el director esportiu de la Federació Catalana de Natació, senyor Eugeni Ballarín i personalitats com l’exseleccionadora espanyola de natació sincronitzada, Anna Tarrés.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…