L’absolut de waterpolo viatja a Euskadi on aquest dissabte a les 18h s’enfronta al sempre complicat Askartza, equip situat a només 2 punts dels molinencs.

L’últim partit de lliga del 2016 serà un autèntic repte per al CN Molins. Els nois de Sergi Pedrerol volen mantenir-se líders de la Primera Divisió espanyola. Per aconseguir-ho, el repte és puntuar a la difícil piscina de l’Askartza, equip invicte com a local aquesta temporada. Els bascos han aconseguit convertir el seu feu en un fortí, d’aquí que els molinencs estiguin molt concentrats per afrontar aquest gran compromís.

Quatre equips de waterpolo del club també disputaran els seus últims partits oficials de l’any. Els alevins jugaran dissabte a les 9h a Sant Feliu, mentre que els cadets ho faran a la mateixa piscina a les 15:30h. Ja diumenge serà el torn del conjunt infantil que matinarà per anar a Olot (9h) i del juvenil, que rep a les 11:30h el CN Catalunya.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: