El conjunt molinenc va guanyar l’Askartza a la piscina municipal i es fa amb el ple de victòries a casa en una temporada històrica.

La piscina de Molins de Rei va ser dissabte una festa després que el conjunt que entrena Sergi Pedrerol confirmés el seu ascens a Divisió d’Honor. Una fita històrica a la que els molinencs van posar la cirereta guanyant l’Askartza amb un marcador ajustat (9-8). Els de casa van poder jugar un partit sense pressió competitiva, agraïr el suport de l’afició amb una victòria i, de pas, tancar un cercle immaculat a casa. Aquesta temporada la piscina ha estat un autèntic fortí i el CN Molins ha guanyat com a local els 11 partits que ha jugat. Números magnífics que han fet possible que l’equip hagi assolit l’ascens.

Val a dir que el partit va ser molt vistós i disputat tot i tractar-se de dos equips que jugaven sense tensió competitiva. L’Askartza visitava la piscina amb els deures fets i amb l’única motivació de ser el primer equip capaç d’emportar-se algun punt de la piscina de Molins de Rei, però es van quedar a les portes. Una autèntica festa entre públic, jugadors i cos tècnic i també cal agraïr l’esportivitat del rival, que va fer el passadís l’honor als molinencs, després d’haver-se proclamat campions de Primera Estatal.

Pel que fa a la base, el cadet va caure contra l’Horta (10-4).

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: