El conjunt molinenc va guanyar l’Askartza a la piscina municipal i es fa amb el ple de victòries a casa en una temporada històrica.

La piscina de Molins de Rei va ser dissabte una festa després que el conjunt que entrena Sergi Pedrerol confirmés el seu ascens a Divisió d’Honor. Una fita històrica a la que els molinencs van posar la cirereta guanyant l’Askartza amb un marcador ajustat (9-8). Els de casa van poder jugar un partit sense pressió competitiva, agraïr el suport de l’afició amb una victòria i, de pas, tancar un cercle immaculat a casa. Aquesta temporada la piscina ha estat un autèntic fortí i el CN Molins ha guanyat com a local els 11 partits que ha jugat. Números magnífics que han fet possible que l’equip hagi assolit l’ascens.

Val a dir que el partit va ser molt vistós i disputat tot i tractar-se de dos equips que jugaven sense tensió competitiva. L’Askartza visitava la piscina amb els deures fets i amb l’única motivació de ser el primer equip capaç d’emportar-se algun punt de la piscina de Molins de Rei, però es van quedar a les portes. Una autèntica festa entre públic, jugadors i cos tècnic i també cal agraïr l’esportivitat del rival, que va fer el passadís l’honor als molinencs, després d’haver-se proclamat campions de Primera Estatal.

Pel que fa a la base, el cadet va caure contra l’Horta (10-4).

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…