L’equip molinenc perd el primer partit de Copa Federació davant l’Atlètic Barceloneta i no es pot permetre més errades si vol aspirar a les primeres places

El CN Molins va perdre dissabte el primer partit d’aquesta temporada com a local. Després d’una temporada magnífica, la piscina molinenca havia estat un fortí del que només l’Atlètic Barceloneta ha estat capaç d’emportar-se els punts. Els mariners van estar més encertats i van ser capaços de guanyar el tercer partit de la fase de grups de la Copa Federació (7-11). La derrota deixa tocats els molinencs que no es podran permetre gaire més derrotes si volen aspirar a les dues primeres posicions, que són les que donen accés a la fase final.

El proper per partit de Copa Federació, el penúltim de la fase classificatòria serà el proper dissabte (19.30h) a la piscina del Badia, un equip que ha perdut els tres partits que porta disputats fins al moment.

Pel que fa a la base, l’aleví va perdre a la piscina del Terrassa (7-5).

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: