L’equip de Pedrerol rep els mariners amb l’objectiu de sumar la tercera victòria en tres partits.

El CN Molins juga aquest dissabte a la piscina (17h) el tercer partit de la fase de grups de la Copa Federació. Després d’haver guanyat els dos primers partits, l’equip que dirigeix Sergi Pedrerol rebrà l’Atlètic Barceloneta. Els mariners s’està jugant el títol de Lliga i competint a la Final Six de la Champions, ni més ni menys. Un gran rival contra qui els molinencs volen mesurar tot el seu potencial.

És cert que, de les tres competicions, l’Atlètic Barceloneta creu que la Copa Federació és la que té menys pes, així que és possible que Chus Martín faci rotacions i això ho pot aprofitar el Molins per a seguir sumant victòries. Els de casa han sumat els quatre punts dels dos primers partits i esperen seguir fent-ho perquè l’objectiu és arribar a la fase final i per això han de quedar entre els dos primers classificats. Ara són segons per darrera del Granollers, amb ple de victòries.

I pel que fa a la base, només l’infantil competeix aquest cap de setmana. Serà diumenge, a al piscina, contra el CN Granollers (10h).

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: