Contundent victòria de l’absolut de waterpolo a la piscina del cuer per 5-12. Aquest resultat allunya la zona perillosa de la Primera Divisió espanyola.

Tres punts d’or per molts motius. A més de fugir del descens i allunyar un rival directe de la part baixa de la classificació, la victòria davant el Gersan-Helios confirma la bona dinàmica de l’equip de Sergi Pedrerol en aquest 2015. Les vacances de Nadal han estat un revulsiu per als molinencs, que han fet un salt en joc i resultats. A Saragossa, el CN molins va dominar el marcador en tot moment. Tot i això, els dos primers quarts van ser més ajustats i no va ser fins la represa on les distàncies es van fer més grans. El gran treball defensiu i el repartiment de l’encert ofensiu entre tota la plantilla són més elements positius que fan mantenir l’esperança en aquest bloc que està anant de menys a més aquesta temporada.

En les categories inferiors, el cap de setmana ens ha deixat la victòria de l’infantil per 8-11 a la piscina del Santa Eulàlia i la derrota per la mínima del juvenil a casa davant el CN Catalunya.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: