El proper dissabte 1 d’abril (9.30-12.30) l’instructor certificat d’hipopressius Low Pressure Fitness Marcos Montero impartirà un taller bàsic d’hipopressius, amb condicions especials per a socis i sòcies.

Els hipopressius s’estan convertint en tota una revolució dins el món del fitness i la salut. Per això, a més de les sessions regulars que fem al Club, el CN Molins hem volgut fer una passa endavant i organitzar un taller bàsic d’hipopressius a les nostres instal·lacions.

Aquesta activitat se celebrarà el dissabte 1 d’abril de 9.30 a 12.30 i serà impartida pel tècnic Marcos Montero. El taller s’ha de pagar per avançat (en efectiu, amb targeta o per transferència) i tindrà un preu de 20 € per als socis i de 35 € per a no socis. Les inscripcions s’han de formalitzar a la recepció del Club. Les places estan limitades a un màxim de 12 persones.

D’entre els nombrosos avantatges dels hipopressius, ens trobem per exemple amb la contenció de la incontinència urinària d’esforç (IUE). Es tracta d’una disfunció que tot i el desconeixement general, afecta entre el 20% i el 50% de les dones esportistes, segons diferents estudis. Aquestes fonts asseguren que els percentatges poden arribar a ser més alts en esportistes de competició.

La incontinència és la pèrdua d’orina associada a l’esforç físic. Fins fa uns anys, els principals factors de risc associats a la IUE eren l’edat, el part o l’obesitat. La incorporació massiva de la dona al món de l’esport ha fet que moltes esporistes hagin començat a patir aquesta disfunció.

En els darrers anys nombrosos estudis han demostrat l’eficàcia en el tractament i la prevenció de la IUE gràcies als programes d’exercicis hipopressius. Es tracta d’un mètode postural que entre altres objectius té el de normalitzar el to de la musculatura implicada en la gestió de la pressió intraabdominal i de l’estabilitat lumbo-pèlvica.

Al CN Molins ja comptem amb sessions monitoritzades d’hipopressius, classes que s’ampliaran en els propers mesos amb l’objectiu de millorar la salut dels nostres socis i sòcies.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: