El CN Molins Sintagmia va caure derrotat amb claredat per 5-23 davant el Quadis CN Mataró, quart classificat de la Divisió d’Honor de waterpolo, en la sisena jornada de competició.

Sense història. El duel entre els molinencs i el conjunt del Maresme no va tenir cap emoció ni relat. Des del primer quart, els visitants van anar a per totes i van imposar la seva llei. Dues estadístiques del Quadis CN Mataró demostren la seva enorme superioritat: 10 dels seus 11 jugadors de camp van marcar i el seu percentatge d’encert en superioritats va ser del 66%. Res a dir.

El CN Molins Sintagmia va afrontar el partit amb algunes absències. A més, el rival és el segon equip menys golejat del campionat. Un conjunt de factors que van ser decisius per l’ampli resultat final. L’única nota positiva de la jornada va ser l’estrena en una convocatòria del molinenc Víctor Andrade.

La setmana que ve no hi ha competició oficial. La Divisió d’Honor de waterpolo tornarà d’aquí dues setmanes a la Piscina Municipal de Molins de Rei, quan els de Sergi Pedrerol rebran el CN Barcelona.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…